Verjaardagskalenders
Onze voorzitter Inez Köhler heeft in 2005 met haar echtgenoot een rondreis gemaakt door Peru  (zie kort reisverslag). Zelf zegt zij hierover het volgende:

"In dit kleurrijke ‘Latijns-Amerikaanse’ land heb ik heel veel inspiratie opgedaan. De prachtige Peruaanse flora en fauna, de warmhartige bevolking en Cusco, 'het hart van het oude Incarijk', hebben een diepe indruk op mij gemaakt. Maar helaas kent ook dit land armoede, waarbij het beeld aan de vele straatkinderen mij beslist niet onberoerd heeft gelaten.

In Cusco zijn al veel internationale organisaties en vrijwilligers werkzaam. Deze organisaties bieden doelgericht hulp bij de realisatie van initiatieven die vanuit de plaatselijke bevolking zelf komen, houden zich bijvoorbeeld bezig met het opzetten van schooltjes in de bergdorpen rondom Cusco, richten zich op werkgelegenheid voor alleenstaande moeders, geven onderdak aan zwerfkinderen of verzorgen educatieve kinderprojecten in weeshuizen, opvangcentra en kleine schooltjes.

Weer terug in Nederland heb ik de opgedane indrukken weergegeven in een serie kleurrijke schilderijen en etsen, waaruit ik samen met een grafisch bureau twee kleurrijke kunstkalenders heb samengesteld."

Deze kalenders (h x b = 24 x 34 cm) zijn van een professionele kwaliteit en zijn voorzien van een witmetalen spiraalophangsysteem. De opbrengst uit de verkoop van deze kunstkalenders komt ten goede aan educatieve projecten voor de 'kansarme' kinderen in Peru.

Wij hopen van harte dat u door het bestellen van deze kalenders de Peruaanse kinderen wat meer 'kleur' in hun leven wilt geven.
 
Prijs van de kalender:  € 15,-  (exclusief € 2,50 verzendkosten). 

Bestel uw kalenders per email op info@art4peru.nl !
                
Kalenders kunnen ook als relatiegeschenk geleverd worden in de vorm van een 'gewone' jaarkalender voor het volgend jaar.

Hieronder treft u de verkleinde afbeeldingen van de schilderijen en etsen die voor de kalenders zijn geselecteerd.
Afbeeldingen van geselecteerde schilderijen (kalender met totaal 14 pagina's) :

I N E Z

K Ö H L E R

 

 Afbeeldingen van geselecteerde etsen (kalender met totaal 14 pagina's):